Ohjelmistopalvelut

MSTC Laki/kemikaalirekisteripalvelu

MSTConsulting Oy tarjoaa yrityksille laki/kemikaalirekisterityökalua, mikä pitää sisällään ajantasaisten ympäristö- ja työturvallisuuslakipäivitysten lisäksi yrityskohtaisen kemikaalirekisterin. Laki/kemikaalirekisterityökalu toimii millä tahansa web-selaimella, kännykällä sekä tabletilla. Tämä takaa sen, että työkalun käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Lakirekisteri       

Lakirekisterissä ylläpidetään yrityskohtaista lakirekisteriä ympäristö- ja työturvallisuuslaeista. Lakirekisteripalvelussa MSTConsulting Oy:n konsultit tekevät laeista selkokielisen selityksen sekä yrityskohtaisesti ehdotuksen siitä, mitkä lait mahdollisesti koskettavat yritystä. Tämän jälkeen yritys itse päättää ehdotetuista laeista, onko niillä heidän toiminnalleen merkitystä ja kirjaavat hyväksytyille laeille vastuuhenkilöt ja toimenpiteet.

MSTConsulting Oy päivittää lakirekisterityökalua säännöllisesti.

Kemikaalirekisteri

Käyttöturvallisuustiedote on asiakirja, jolla välitetään tietoa aineen tai seoksen ominaisuuksista, riskeistä sekä turvallisesta käytöstä teollisuudessa tai ammatissa.  Yrityksien tulee ylläpitää ajantasaista kemikaaliluetteloa ja niihin liittyviä käyttöturvallisuustiedoitteita.

MSTC:n työkalun kemikaalirekisteriosioon käyttöturvallisuustiedotteet voidaan lisätä yritysten tarpeiden mukaan. Työkalu vastaa kemikaalilainsäädännön vaateisiin ja esimerkiksi käyttöturvallisuustiedotteiden historia jää työkaluun talteen eli sijaintitietojen ja määrien jäljitettävyys on mahdollista.   Lisäksi työkalussa on mahdollista tehdä kemikaaliriskien arviointia. Pilvipalveluna toimivan kemikaalirekisteriosion avulla tietokannasta voi hakea jo sinne lisättyjä käyttöturvallisuustiedotteita ja ottaa oman yrityksen käyttöön.

Laki/kemikaalirekisterityökalun avulla käyttöturvallisuustiedotteet ovat aina mukana kännykässäsi.

Siirry palveluun
Tilaa demotunnukset

 

RiskWeb -työkalut

MSTConsulting Oy tarjoaa räätälöityjä henkilöstötyytyväisyyskyselyjä yrityksille web-pohjaisen RiskWeb Henkilöstötyytyväisyyskyselytyökalun avulla.

Työturvallisuus on osa työhyvinvointia. Työpaikan riskien arviointiin, käsittelyyn ja tarkkailuun MSTConsulting Oy tarjoaa RiskWeb työkalua. RisWeb työkalulla tunnistat yritystoiminnan eri riskit, niiden todennäköisyyden ja suoritat vaikutusten arvioinnin sekä saat ohjeet toimenpiteiden suunnitteluun ja valintaan.

RiskWebin ansiosta vältyt turhilta välikäsiltä ja pääset itse edullisesti arvioimaan konkreettisesti tarpeita yrityksellesi.

Kysy lisää:
milla.korkia-aho@mstc.fi tai 040-6682823/Milla Korkia-aho