Skip to content
neliöval

Yritys

MSTConsulting Oy:n liikeidea on kehittää asiakasorganisaatioidensa liiketoimintaa tarjoamalla kokonaisvaltainen palvelupaketti alkukartoituksesta toiminnan jatkuvan parantamisen varmistamiseen. Palveluihimme kuuluvat toimintajärjestelmät, ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmät, ISO 9001:2015 laatujärjestelmät ja ISO 45001 työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät sekä erilaiset tuote- ja toimialastandardit. Tärkeänä osana palvelukokonaisuuteemme kuuluvat MSTC Laki-/kemikaalirekisteripalvelu sekä turvallisuussuunnittelu, kuten pelastussuunnitelmat, riskikartoitukset, Atex-kartoitukset ja yhdenvertaisuussuunnitelmat. Tämän lisäksi tarjoamme erilaisia turvallisuuskoulutuksia.

Palvelumme on kehitetty asiakkaiden todellisten tarpeiden pohjalta. Tavoitteemme on luoda yritykselle tapa toimia – emme rakenna järjestelmiä tiedostojen täytteeksi.

MSTConsulting Oy:n palvelut soveltuvat kaikille toimialoille ja erilaisten yritysten tarpeisiin. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2004 lähtien. Asiakkaita meillä on pk-yrityksistä, julkiselta ja yksityiseltä sektorilta.