Skip to content
neliöval

Ohjelmistopalvelut

Tarjoamme erilaisia ohjelmistopalveluja liiketoiminnan tueksi ja turvallisuuden parantamiseksi.

Kiinteistön Turvatakuutyökalu

Kiinteistön Turvatakuutyökalu on työkalu kiinteistöjen turvallisuuden ylläpidon hallintaan. Työkalussa ylläpidetään kiinteistön turvallisuusdokumentaatiota sekä hallitaan määräaikaistarkastuksia. Työkalu tuottaa erilaisista kiinteistöä koskevista tarkastuksista valmiit viranomaisraportit, ennakoi tulevaa ja näyttää tarkastuksissa ilmenneet puutteet tehtävinä.

Siirry työkaluun tästä

Kiinteistön Turvatakuu

MSTC Laki/kemikaalirekisterityökalu

MSTC tarjoaa yrityksille työkalua, mikä pitää sisällään ajantasaisten lakipäivitysten lisäksi yrityskohtaisen kemikaalirekisterin. Työkalu toimii millä tahansa web-selaimella, kännykällä sekä tabletilla. Tämä takaa sen, että työkalun käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Lakirekisterissä ylläpidetään yrityskohtaista ympäristö- ja työturvallisuuslakien rekisteriä. Lakipalvelussa lait päivitetään säännöllisesti ja niistä esitetään selkokielisen kuvaus.

Kemikaalirekisteriosiossa ylläpidetään yritysten kemikaalirekisteriä sähköisesti, jolloin se on kaikkien saatavilla mobiilisti. Kemikaalirekisterissä kemikaalien tiedot säilyvät lakivaatimusten mukaisesti vähintään 10 vuotta. Rekisterissä onnistuu helposti myös kemikaaliriskienarviointi. 

Siirry palveluun tästä

RiskWeb -työkalu

Työpaikan riskien arviointiin, käsittelyyn ja tarkkailuun MSTC tarjoaa RiskWeb työkalua. RiskWeb-työkalulla tunnistat yritystoiminnan eri riskit, niiden todennäköisyyden ja suoritat vaikutusten arvioinnin sekä saat ohjeet toimenpiteiden suunnitteluun ja valintaan.

RiskWebin ansiosta vältyt turhilta välikäsiltä ja pääset itse edullisesti arvioimaan konkreettisesti tarpeita yrityksellesi.

Työturvallisuus on osa työhyvinvointia.

Kysy lisää

milla.korkia-aho@mstc.fi tai 040-6682823/Milla Korkia-aho
neliöval