Skip to content
neliöval

Yritys

MSTConsulting Oy on liikejohdon ja turvallisuusalan asiantuntijayritys. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen johtamisen ja turvallisuuden kehittämisestä, pitkiin asiakassuhteisiin sekä laajaan kumppanuusverkostoon. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2004 lähtien. Nykyään toimimme perheyrityksenä ja mottonamme on, että pienuutemme on suuruutemme!

MSTC:n liikeidea on kehittää asiakasorganisaatioidensa liiketoimintaa tarjoamalla kokonaisvaltainen palvelupaketti alkukartoituksesta toiminnan jatkuvan parantamisen varmistamiseen. Palveluihimme kuuluvat toimintajärjestelmät;  ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmät, ISO 9001:2015 laatujärjestelmät ja ISO 45001 työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät sekä erilaiset tuote- ja toimialastandardit. Tärkeänä osana palvelukokonaisuuteemme kuuluvat MSTC Laki-/kemikaalirekisteripalvelu sekä turvallisuussuunnittelu, kuten pelastussuunnitelmat, riskikartoitukset, Atex-kartoitukset ja yhdenvertaisuussuunnitelmat. Tämän lisäksi tarjoamme ohjelmistopalveluja lakien ja kemikaalien ylläpitoon, riskienkartoitukseen sekä kiinteistöjen turvallisuuden ylläpitoon.

Palvelumme on kehitetty asiakkaiden todellisten tarpeiden pohjalta. Tavoitteemme on luoda yritykselle tapa toimia – emme rakenna järjestelmiä tai turvallisuusasiakirjoja tiedostojen täytteeksi.

MSTC:n palvelut soveltuvat kaikille toimialoille ja erilaisten yritysten tarpeisiin. Asiakkaita meillä on pk-yrityksistä, julkiselta ja yksityiseltä sektorilta ympäri Suomea.