Skip to content
neliöval

Yritys

MSTConsulting Oy on liikkeenjohdon ja turvallisuusalan asiantuntijayritys. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen johtamisen ja turvallisuuden kehittämisestä, pitkiin asiakassuhteisiin sekä laajaan kumppanuusverkostoon. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2004 lähtien. Nykyään toimimme perheyrityksenä ja mottonamme on, että pienuutemme on suuruutemme!

Liikeideamme on kehittää asiakasorganisaatioidensa liiketoimintaa tarjoamalla kokonaisvaltainen palvelupaketti alkukartoituksesta toiminnan jatkuvan parantamisen varmistamiseen. Palvelumme on kehitetty asiakkaiden todellisten tarpeiden pohjalta. Tavoitteemme on luoda yritykselle tapa toimia – emme rakenna järjestelmiä tai turvallisuusasiakirjoja tiedostojen täytteeksi. 

MSTConsulting Oy:n palvelut soveltuvat kaikille toimialoille ja erilaisten yritysten tarpeisiin. Suoritamme vuosittain yli 40 sisäistä auditointia, olemme olleet ohjaamassa yli sadan järjestelmän rakentamista ja ylläpidämme satoja pelastussuunnitelmia. Asiakkaita meillä on pk-yrityksistä, julkiselta ja yksityiseltä sektorilta Kittilästä Lappeenrantaan ja Oulusta Kajaaniin. 

Olemme luottoluokitukseltamme Suomen Vahvimmat Platinassa, kuulumme Luotettavat Kumppanit -palveluun ja olemme Suomen Yrittäjien yrittäjäjäsen. 

Koskeepa asiasi yrityksen kehittämistä tai taloyhtiön turvallisuutta, meiltä voit kysyä neuvoa. Ota yhteyttä!